Ambasada Republicii Moldova în Republica Italiană

Linkuri utile

Invest Privatization

Centrul de Apel Airmoldova E-services Registru Chamber


Mass Media din Moldova

Noutăţile Ambasadei

Sărbătoare la Ambasadă pentru copiii moldoveni din internate și familiile italiene din Asociația de Voluntariat PUER Onlus

La 27 decembrie, Ambasada a găzduit o frumoasă sărbătoare pentru copiii din școlile internat din Cărpineni, Strășeni și Chișinău, profesoarele care-i însoțesc și familiile italiene din Asociația de Voluntariat PUER.

Ambasadoarea Stela Stîngaci, în semn de prețuire și recunoștință pentru angajamentul extraordinar în favoarea copiilor defavorizați, pentru spirit profund de umanitate și solidaritate, a înmânat Asociației și familiilor italiene o diplomă de merit.

La rândul său, Președintele Asociației PUER, Sergio de Cicco, a mulțumit, în numele tuturor, pentru deschiderea și susținerea valoroasă acordată de către Ambasadoarea Stela Stîngaci Asociației, exprimând speranța ca proiectul ”PUER-Moldova” va putea continua.

Cu sprijinul Ambasadei, au fost recent semnate Acorduri de colaborare cu privire la vacanțele și tratamentul gratuit în Italia pentru copiii moldoveni defavorizați, între Asociația italiană de voluntariat PUER și Direcția Municipală Chișinău pentru Protecția Drepturilor Copilului, precum și Consiliile raionale Hâncești și Străseni.

Asociația PUER are o experiență de circa douăzeci și cinci de ani în domeniu, găzduind peste treizeci de mii de copii din Belarus și Republica Moldova.