Ambasada Republicii Moldova în Republica Italiană

Linkuri utile

Invest
Privatization

Centrul de Apel Airmoldova E-services Registru Chamber


Mass Media din Moldova

Noutăţile Ambasadei

Serata de binefacere ”Să aprindem o lumină azurie asupra autismului!”

Gambassi Terme, 25 mai 2018 - Ambasadoarea Stela Stîngaci a participat la Serata de binefacere ”Să aprindem o lumină azurie asupra autismului”, organizată sub patronajul Ambasadei de către Consulatul Onorific al Republicii Moldova în Toscana, în colaborare cu Lions Club Boccaccio, Rotary Club Valdelsa, Fiori di Vetro Onlus Autismo.

Fondurile colectate au fost transmise Asociației SOS Autism din Chișinău, reprezentată de către Natalia Popov, și sunt destinate amenajării unei săli de chinetoterapie pentru copiii cu autism din Republica Moldova.

De asemenea, a fost vizitat centrul diurn pentru persoanele cu autism Casa di Ventignano și purtate discuții cu reprezentanții Asociației Fiori di Vetro Onlus Autismo, în vederea stabilirii unei relații de colaborare și schimb de bune practici cu Asociația moldovenească SOS Autism.

Ambasada exprimă recunoștință și mulțumiri Consulului Onorific Alessandro Signorini și Consulatului Onorific al Republicii Molova în Toscana, Lions Club Boccaccio, Rotary Club Valdelsa, Fiori di Vetro Onlus Autismo, Casa di Ventignano, GS Air, tuturor celor care au contribuit și au participat la eveniment!