Ambasada Republicii Moldova în Republica Italiană

Linkuri utile

Lista oraselor din Italia unde gasiti Ghidul


Centrul de Apel Airmoldova E-services Registru Chamber


Mass Media din Moldova

Noutăţile Ambasadei

Prezentarea țării la Florența: ”Moldova – oportunități pentru întreprinderile italiene după Acordul de Asociere cu Uniunea Europeană”

Ambasadoarea Stela Stîngaci a participat la prezentarea țării la Florența cu genericul ”Moldova – oportunități pentru întreprinderile italiene după Acordul de Asociere cu Uniunea Europeană”, organizată sub patronajul Ambasadei, de către Consulatul Onorific al Republicii Moldova în Toscana și Camera de Comerț Italo-Moldavă (CCIM), în colaborare cu Camera de Comerț, Industrie, Agricultură și Artizanat din Florența și Promo Firenze.

La evenimentul găzduit de către Camera de Comerț din Florența au participat Eugenio Giani, Președintele Consiliului Regional Toscana, alți reprezentanți ai autorităților, asociațiilor de categorie, mediului de afaceri, comunității moldovenești din regiune.

Stela Stîngaci a făcut o prezentare a cadrului general social, politic și economic al Republicii Moldova. De asemenea, au intervenit Claudio Bianchi, Președintele Promo Firenze al Camerei de Comerț din Florența, Consulul Onorific Alessandro Signorini, Sergio Capatti, Președintele CCIM, Eleonora Pripa, Secretar general al CCIM, Pietro Arrigoni, reprezentantul CCIM în Toscana.

Cu acest prilej, a fost inaugurată o reprezentanță a CCIM la Florența, titular fiind desemnat Pietro Arrigoni, căruia Ambasada îi urează succese în activitate, de rând cu mulțumirile pe care le adresează Consulatului Onorific, Camerei de Comerț din Florența și Promo Firenze, Camerei de Comerț Italo-Moldave, tuturor celor care au contribuit la organizarea cu succes a evenimentului.