Ambasada Republicii Moldova în Republica Italiană

Linkuri utile

Lista oraselor din Italia unde gasiti Ghidul


Centrul de Apel Airmoldova E-services Registru Chamber


Mass Media din Moldova

Noutăţile Ambasadei

LA CEA DE-A X° EDIȚIE A MĂRȚIȘORULUI DIN TORINO

La 4 martie curent, Ambasadoarea Stela Stîngaci a participat la cea de-a X° ediție a Mărțișorului din Torino. Evenimentul a fost organizat de către Asociația culturală ”Basarabia”, sub patronajul Ambasadei și al Consulatului general din Milano. În program au evoluat Nelly Ciobanu, grupul de dans popular ”Vatra”, formația ”Amurg”, artiști din comunitate.

Cu acest prilej, Ambasadoarea a conferit diplome de merit pentru promovarea valorilor culturale și a tradițiilor Președintei Asociației culturale ”Basarabia”, fondatoarea Festivalului Mărțișor din Torino, Larisa Olărescu, Președintelui Asociației "Primo Passo" Iurie Răileanu, Președintei Asociației culturale ”Plai” Natalia Petica, precum și directorului Radio Torino International Rino Cassese, pentru colaborare valoroasă și sprijin acordat comunității moldovenești din Torino în promovarea culturii și a tradițiilor.

”Confer o diplomă de merit tuturor moldovenilor din Torino - o comunitate frumoasă, bine integrată, dar care, totodată, nu-și uită rădăcinile.” - a menționat Stela Stîngaci în cuvântul său de salut și de felicitare adresat celor prezenți.