Ambasada Republicii Moldova în Republica Italiană

Linkuri utile

Invest Privatization

Centrul de Apel Airmoldova E-services Registru Chamber


Mass Media din Moldova

Noutăţile Ambasadei

MOLDOVA LA ROTARY CLUB DIN ASCOLI PICENO ȘI LA BENEDETTO DEL TRONTO

Ambasadoarea Stela Stîngaci, însoțită de Consulul Onorific în Marche și Abruzzo Roberto Galanti, a efectuat o vizită de lucru la Ascoli Piceno și San Benedetto del Tronto.

La invitația Președintelui Camerei de Comerț din Ascoli Piceno, Vicepreședintele Confederației Naționale a Artizanatului Gino Sabatini, a Președintelui Districtului 2090, Prof. Vincent Mazzone, și a Guvernatorului Valerio Borzacchini, a avut loc prezentarea țării la Rotary Club din Ascoli Piceno, unde au fost ilustrate oportunitățile de afaceri, turistice și culturale pe care le oferă Republica Moldova. Evenimentul a reunit o prezență semnificativă a rotarienilor, a reprezentanților mediului de afaceri, asociațiilor de categorie, ai Camerei de Comerț din Ascoli Piceno.

De asemenea, Stela Stîngaci a avut o întrevedere cu Primarul din San Benedetto del Tronto Pasqualino Piunti, consilieri și asesori comunali, urmată de o întâlnire cu reprezentanții asociațiilor și întreprinderilor din regiune Bianco Airone, Rompibolle, Dexibell, Sgattoni Surgelati, Euroke, Diempi, Hotels Design Europa, Societa Manutenzione Linee Ferroviarie, Tenuta la Riserva, Filotei Lino.

https://www.cronachepicene.it/…/scambi-turistici-cul…/21755/

https://www.rivieraoggi.it/…/lambasciatrice-della-moldavia…/

https://www.facebook.com/sanbenedetto.portale/posts/828370027349963

https://www.tmnotizie.com/l-ambasciatore-della-moldova-ste…/