Ambasada Republicii Moldova în Republica Italiană

Linkuri utile

Invest Privatization

Centrul de Apel Airmoldova E-services Registru Chamber


Mass Media din Moldova

Noutăţile Ambasadei

MOLDOVA: O PROPUNERE DE AFACERI PENTRU DEZVOLTAREA RELAȚIILOR CU EUROPA DE EST

Ambasadoarea Stela Stîngaci a efectuat o vizită la Bari, în cadrul căreia a avut întrevederi cu Prefectul Marilisa Magno, Viceprimarul Pierluigi Introna.

De asemenea, Stela Stîngaci a participat la întrunirea cu genericul „Moldova: o propunere de afaceri pentru dezvoltarea relațiilor cu Europa de Est”, unde a făcut o prezentare a țării și a oportunităților pe care le oferă Republica Moldova investitorilor străini. Au intervenit Viceprimarul Pierluigi Introna și Consilierul Regiunii Puglia pentru dezvoltare economică Marco Lacarra, evenimentul fiind moderat de Consulul Onorific Domenico De Candia, cu participarea a numeroși exponenți ai asociațiilor de categorie și mediului de afaceri.

Vizita a continuat la standul informativ al Republicii Moldova, unde pe parcursul a două zile au fost colectate solicitările de B2B și furnizate informații detaliate întreprinzătorilor.

Evenimentul a avut loc la Pavilionul Națiunilor din cadrul Târgului Internațional ”Fiera del Levante” și a fost organizat de către Consulatul Onorific al Republicii Moldova la Bari, în colaborare cu Regiunea Apulia și Puglia Sviluppo Spa, cărora Ambasada le aduce sincere mulțumiri.