Ambasada Republicii Moldova în Republica Italiană

Linkuri utile

Invest Privatization

Centrul de Apel Airmoldova E-services Registru Chamber


Mass Media din Moldova

Noutăţile Ambasadei

MOLDOVA LA FIERA DEL LEVANTE

Ambasadoarea Stela Stîngaci a participat la inaugurarea celei de-a 81a ediții a expoziției internaționale din Bari ”Fiera del Levante”. În cadrul acesteia, la 11 septembrie 2017, a fost încheiat un Protocol de colaborare între Camera de Comerț din Bari și Camera de Comerț Italo-Moldavă (CCIM).

Acordul a fost semnat de către Președintele Camerei de Comerț din Bari Alessandro Ambrosi, și Reprezentantul CCIM pentru zona adriatică, Consulul Onorific în Marche și Abruzzo Roberto Galanti, în prezența Președintelui Confapi Salvatore Liso, Consulului Onorific în Apulia Domenico De Candia, Reprezentantului președinției CCIM Pasquale Di Gregorio, Responsabilului CCIM în Apulia Luigi Caruso, altor exponenți ai asociațiilor de categorie și mediului de afaceri.

În cadrul evenimentului, organizat în Pavilionul Unioncamere, Ambasadoarea Stela Stîngaci a făcut o prezentare a cadrului general și a oportunităților de afaceri pe care le oferă Republica Moldova.

Inițiativa a fost organizată urmare a deschiderii către public a Centrului informativ al CCIM și a reuniunii ”Republica Moldova întâlnește Apulia”, din 10 iunie a.c., de la Barletta.