Ambasada Republicii Moldova în Republica Italiană

Linkuri utile

Invest Privatization

Centrul de Apel Airmoldova E-services Registru Chamber


Mass Media din Moldova

Noutăţile Ambasadei

MOLDOVA LA SĂRBĂTOAREA POPOARELOR

Roma, 21 mai 2017 – Republica Moldova a fost reprezentată la cea de-a XXVI-ea ediție a ,,Sărbătorii Popoarelor’’ de către Asociația de voluntariat ”Sun in your Life” și Ansamblul de dans "Trandafir moldovenesc", ambele constituite din cetățeni moldoveni stabiliți în Regiunea Lazio (Italia).

”Aduc sincere mulțumiri tinerilor din ”Trandafir moldovenesc” și voluntarelor de la ”Sun in your life” pentru reprezentarea demnă a Republicii Moldova la acest important eveniment, prin intermediul frumosului nostru dans popular și a gustoasei bucătării moldovenești”, – a menționat ambasadoarea Stela Stîngaci, prezentă la manifestație împreună cu colectivul Ambasadei.

De asemenea, ambasadoarea a mulțumit organizatorilor, îndemnându-i să continue tradiția Sărbătorii Popoarelor, care constituie o importantă platformă de promovare a dialogului, solidarității și prieteniei între popoare.

La ediția din acest an, desfășurată cu genericul propus de către Papa Francisc ”Să construim punți, nu ziduri”, au participat 34 comunități străine din Roma.