Ambasada Republicii Moldova în Republica Italiană

Linkuri utile

Invest
Privatization

Centrul de Apel Airmoldova E-services Registru Chamber


Mass Media din Moldova

Noutăţile Ambasadei

”Rețeaua CHI-CHI” (CHIAVARI – CHISINAU) – O PUNTE DE PRIETENIE

La 17 iunie a.c., Ambasadorul Stela Stingaci a participat la "Prezentarea Republicii Moldova", organizată în Sala Consiliului municipal din Chiavari de către ACLI provinciale, în colaborare cu Ambasada, Camera de Comerț italo-moldavă, sub patronajul Municipiului Chiavari, Regiunii Liguria, Metropolei Genova.

A fost ocazie optimă pentru a ilustra oportunitățile de cooperare și de investiții pentru companiile italiene în Moldova. Au participat numeroși întreprinzători, reprezentanți ai instituțiilor civile și religioase.

În cadrul evenimentului a fost prezentată noua Asociație cultural-sportivă ASD-USACLI "Rețeaua Chi-Chi", având printre obiectivele principale integrarea cetățenilor moldoveni în societatea italiană prin intermediul sportului și al culturii. Președinția de onoare a fost atribuită Ambasadorului Stela Stingaci, care a declarat că este onorată de încrederea acordată.

Ambasada aduce sincere mulțumiri lui Osvaldo Favale, Președinte regional USACLI, Alberto Sanguineti, Vicepreședinte US ACLI și Romeo Guerino, Președintele Rețelei ”Chi-Chi”, pentru excelenta organizare și primire călduroasă. Lui Don Sergio pentru ospitalitatea deosebita în Parohia sa Sfântul Ambrozie. Lui Roberto Galanti, coordonator în teritoriu și Consilier al CCIM, Pasquale Di Gregorio, Vicepreședintele CCIM, Alfonso Gioia, Asesor al Metropolei Genova, Paolo Sanguineti, șef zonal la Banco di Chiavari, Angelo Tassotti, Ludmila Posiletcaia, tuturor celor care au colaborat cu noi.