Ambasada Republicii Moldova în Republica Italiană

Linkuri utile

Invest
Privatization

Centrul de Apel Airmoldova E-services Registru Chamber


Mass Media din Moldova

Noutăţile Ambasadei

MOLDOVA prezentă cu demnitate la TREVISO

La 28 aprilie, ambasadorul Stela Stîngaci a participat la inaugurarea Camerei de Comerț Italo-Moldave (CCIM) la Treviso. Reprezentanța va avea sediul pe lângă Biroul de avocatură Barcati, unul dintre cele mai vechi din oraș, cu o activitate de peste 50 de ani, și va deveni punctul de referință pentru întreprinderile din Veneto și Friuli Venezia Giulia interesate să colaboreze cu Republica Moldova.

Evenimentul a fost însoțit de prezentarea Moldovei cu genericul "Republica Moldova -oportunități pentru societățile italiene după Acordul de asociere cu Uniunea Europeană" și a fost marcat de o prezența semnificativă a Autorităților locale, Consiliului CCIM, numeroși oameni de afaceri. Un interes aparte au trezit mărturiile companiilor italiene prezente în Moldova (Cedacri internațional, Eximbank, Turval Italia, Credimpex Italia).

Inițiativa a fost apreciată și susținută de Primarul orașului Treviso, Giovanni Manildo, de către Președintele Consiliului Comunal, Franco Rosi, Prefectul Laura Lega, cu care ambasadorul Stela Stingaci s-a întâlnit cu această ocazie.

Ambasada aduce sincere mulțumiri Avocatului Jacopo Carlo Barcati, titularul reprezentanței Camerei de Comerț Italo-Moldave din Treviso și întregii echipe a CCIM pentru organizarea excelentă a evenimentului.