Ambasada Republicii Moldova în Republica Italiană

Linkuri utile

Invest Privatization

Centrul de Apel Airmoldova E-services Registru Chamber


Mass Media din Moldova

Noutăţile Ambasadei

,,Ambasada mai aproape de tine” în Regiunea Marche

Pe 16 ianuarie 2016, Tudor Vasilica, consilier al Ambasadei, împuternicit cu funcții consulare, s-a deplasat în Regiunea Marche, unde a prestat servicii consulare și a oferit consultații cetățenilor moldoveni.

Pe parcursul zilei, au fost primiți în audiență consulară peste 25 persoane, au fost perfectate acte notariale, certificate consulare pentru conversiunea permiselor de conducere, efectuată transcrierea certificatelor de naștere, eliberate acte de identitate.

De asemenea, au fost oferite informații privind procedura de perfectare a buletinelor de identitate și a pașapoartelor pentru călătorii în străinătate, circulația fără vize în spațiul european, conversiunea permiselor de conducere etc.

Deplasarea a fost realizată în cadrul programului ,,Ambasada mai aproape de tine”, fiind înalt apreciată de către cetățeni.

Cetățenii au fost primiți la sediul Federației Italiene a Transportatorilor Auto Profesioniști din regiune (FIAP), pus la dispoziție de către reprezentantul acesteia, Roberto Galanti, căruia Ambasada îi adresează mulțumiri pentru colaborare și sprijin.