Ambasada Republicii Moldova în Republica Italiană

Linkuri utile

Invest Privatization

Centrul de Apel Airmoldova E-services Registru Chamber


Mass Media din Moldova

Noutăţile Ambasadei

În vizită la Asociația de voluntariat ”Salvamamme” (”Salvați mamele”)

La 16 aprilie a.c, amb. Stela Stîngaci a vizitat Asociația de voluntariat din Roma ”Salvammame”, la invitația președintelui Maria Grazia Passeri. În cei 15 ani de activitate, Asociația a acordat ajutor la mii de mame solitare și familii cu copii mici, aflate în dificultate, inclusiv din rândul comunității moldovenilor din Roma, mulți dintre care au fost prezenți la întâlnire.

Stela Stîngaci a exprimat aprecieri membrilor asociației pentru activitatea desfășurată, mulțumind pentru sprijinul acordat conaționalilor aflați în situații socio-economice dificile. Totodată, a invitat Asociația ”Salvammame”, care este deja prezentă în alte țări, să-și extindă activitatea și în Republica Moldova.

La rândul său, Președintele Maria Grazia Passeri a manifestat interes față de propunere, exprimându-și disponibilitatea de a efectua în viitorul apropiat o vizită la Chișinău în vederea instituirii unei reprezentanțe în R.Moldova.

Promotoarea evenimentului a fost dna Tatiana Nogailîc, Președinta Asociației ”AssoMoldave”, care manifestă un angajament constant în favoarea comunității moldovenești din Italia.