Ambasada Republicii Moldova în Republica Italiană

Linkuri utile

Invest Privatization

Centrul de Apel Airmoldova E-services Registru Chamber


Mass Media din Moldova

Noutăţile Ambasadei

Bucuria unui copil de a întîlni Crăciunul într-o familie

Ambasadorul Stela Stîngaci s-a întîlnit cu un grup numeros de familii italiene şi membri ai Asociaţiei de voluntariat „Puer”. Din 2011, pe durata vacanţelor de Crăciun şi de vară, familiile italiene îi găzduiesc pe copiii orfani sau în dificultate din Republica Moldova. Într-o atmosferă emoţionantă, împreună, i-au întîmpinat la Aeroportul “Leonardo da Vinci” din Roma pe 31 copii din internatele din Cărpineni, Chişinău şi Străşeni, care şi în acest an îşi vor petrece vacanţa de Crăciun în Italia.

„Vă mulţumim din suflet pentru că oferiţi acestor micuţi cel mai frumos cadou – bucuria de a întîlni Crăciunul într-o familie”, a spus Stela Stîngaci, asigurîndu-i pe voluntarii italieni de tot sprijinul său şi al Ambasadei în realizarea importantelor iniţiative de solidaritate umană pe care le promovează. 

Familiile şi copiii au fost salutaţi, de asemenea, de către Marian Lupu, deputat, membru al Comisiei Politică Externă şi Integrare Europeană a Parlamentului Republicii Moldova, aflat într-o vizită de lucru în Italia.