Ambasada Republicii Moldova în Republica Italiană

Linkuri utile

Lista oraselor din Italia unde gasiti Ghidul


Centrul de Apel Airmoldova E-services Registru Chamber


Mass Media din Moldova

Noutăţile Ambasadei

MUNDIALIDO 2012

Vă informam despre participarea reprezentanţilor Ambasadei la ceremonia de inaugurare a celei de-a XXIV-a ediţii a Campionatului de fotbal pentru cetăţenii străini din Italia ,,Mundialido”. Evenimentul este susţinut de Preşedinţia Consiliului de Miniştri din Italia, Ministerele Afacerilor Interne, Externe, pentru Politici Sociale, pentru Tineret, de către regiunea Lazo şi Consilierii responsabili de aspectele sportive. Echipele de jucători sunt formate în totalitate din imigranţi cu reşedinţa în Italia, care provin din diferite ţări ale lumii, anul acesta fiind prezente 32 de comunităţi participante.

Acest eveniment este organizat din 1990 de Club Italia Eventi. Echipa „”Moldovei” participă deja de 7 ani la acest Campionat, obţinând de fiecare dată rezultate remarcabile.

Reprezentativa Moldovei a disputat primul meci cu echipa Senegalului, în data de 27 mai curent, obţinând victoria cu un scor de 3 la 0. Următoarele partide ale echipei noastre se vor disputa cu echipa Paraguai în data de 2 iunie şi Capul Verde în data de 8 iunie curent.

Invitam toti cetatenii moldoveni din Italia sa sustina echipa tarii noastre in meciurile urmatoare. Mai multe informatii pot fi vizualizate pe www.mundialido.it