Ambasada Republicii Moldova în Republica Italiană

Linkuri utile

Invest Privatization

Centrul de Apel Airmoldova E-services Registru Chamber


Mass Media din Moldova

Noutăţile Ambasadei

Călătoriile de familie cu Air Moldova devin cu 70% mai ieftine

Din 31 octombrie curent, compania Air Moldova a lansat o noua oferta pentru calatoriile de familie, cu pina la 70% mai ieftine. Reducerea se aplica pentru toate cursele directe operate de Air Moldova, pornind de la tariful prestabilit. La pret redus se pot efectua zboruri spre: Frankfurt, Viena, Lisabona, Madrid, Bucuresti, Londra, Atena, Larnaca, Roma, Milano, Paris, Moscova, Sankt Petersburg, Munchen si Kiev. In limitele ofertei sint disponibile ambele clase de deservire - Econom si Business.

Familiile pot beneficia de reducerea de tarif doar la achizitionarea biletelor avia de la reprezentantele Air Moldova din tara sau din strainatate, precum si de la birourile oficiale ale agentiilor autorizate in vinzarea biletelor la cursele companiei respective.

Regulamentul prevede aplicarea discount-ului doar rudelor de gradul I, astfel pasagerilor li se solicita acte ce demonstreaza gradul de rudenie: in cazul adultilor se prezinta certificatul de casatorie, iar in cazul copiilor mai mari de 12 ani - certificatul de nastere.

Politica tarifara a companiei aeriane Air Moldova prevede si alte discount-uri pentru copii. La toate cursele companiei, o reducere de 90% de la tariful aplicat li se acorda copiilor pina la 2 ani, reduceri pina la 33% se acorda copiilor de la 2 la 12 ani, iar cei in virsta de la 12 la 27 ani, pot beneficia de o reducere de 10%.