Ambasada Republicii Moldova în Republica Italiană

Linkuri utile

Invest Privatization

Centrul de Apel Airmoldova E-services Registru Chamber


Mass Media din Moldova

Noutăţile Ambasadei

Finalizarea Campaniei de Caritate „Daruri de la iepuraş pentru copiii de la sate”

În perioada 12 aprilie – 12 mai curent, s-a desfăşurat campania de caritate „Daruri de la iepuraş pentru copiii de la sate”. Iniţiativa, lansată de Coaliţia Voluntariat din Republica Moldova, cu prilejul sărbătorilor Pascale, precum şi în contextul celei de-a patra ediţii a Săptămînii Naţionale a Voluntariatului, a fost concepută sub forma unei campanii de colectare a donaţiilor pentru copiii din familiile social vulnerabile din localităţile rurale din ţară.

Ambasada Republicii Moldova în Republica Italiană a aderat la campania respectivă, alături de Ambasada Republicii Moldova în Republica Cehă şi Ambasada Republicii Moldova în Estonia. Rolul de Coordonator al Campaniei în Republica Italiană a fost exercitat de către dna Maia BĂIEŞU, soţia Ambasadorului Republicii Moldova în Republica Italiană.

Astfel, în perioada 12 aprilie – 12 mai curent la sediul Misiunii au fost colectate articole de mobilier, plapume şi lenjerie de pat, articole vestimentare, jucării şi produse alimentare nealterabile, care au fost expediate în cîteva etape în Republica Moldova, cu titlu gratuit, cu suportul transportatorilor auto care asigură transmiterea coletelor din Republica Moldova în Republica Italiană şi vice-versa.

În perioada 19 – 20 mai 2012, urmare inventarierii tuturor ajutoarelor colectate, efectuate de către Coaliţia Voluntariat, acţiunea de caritate a fost finalizată prin repartizarea ajutoarelor de către voluntari destinatarilor finali.

Menţionăm că tuturor persoanelor care au contribuit la desfăşurarea campaniei, la solicitare, le va fi pus la dispoziţie, Raportul de activitate însoţit de poze şi de actele de predare-primire a bunurilor colectate.

Ambasada Republicii Moldova în Republica Italiană aduce mulţumiri tuturor celor care au contribuit la iniţiativa „Daruri de la iepuraş pentru copiii de la sate” şi şi-au adus aportul la acest efort comun de a dărui un zîmbet copiilor.