Ambasada Republicii Moldova în Republica Italiană

Linkuri utile

Invest Privatization

Centrul de Apel Airmoldova E-services Registru Chamber


Mass Media din Moldova

Noutăţi consulare

Târg de informare privind posibilităţile pieţii muncii din Moldova

La 22 mai 2011, la Roma, va avea loc Târgul de informare despre piaţa muncii din Moldova organizat pentru cetăţenii moldoveni care doresc să se reîntoarcă acasă şi să-şi folosească experienţa acumulată peste hotare în ţara lor de origine.

Scopul primordial al acestui eveniment este de a stabili o relaţie de durată dintre Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă şi comunitatea moldovenilor din Italia, prin oferirea suportului şi a tuturor informaţiilor necesare în vederea găsirii unui loc de muncă în Moldova.

Desfăşurarea evenimentului va avea loc între orele 10:00 şi 15:00, în incinta hotelului “Massimo D Azeglio” (via Cavour 18).

Târgul de informare va oferi celor interesaţi cele mai bune oportunităţi curente de pe piaţa muncii din Moldova. În acest scop, au fost invitate companii naţionale şi internaţionale care îşi desfăşoară activitatea în Republica Moldova şi care dispun de locuri de muncă atractive din domeniile: IT, management, financiar-bancar, textile, construcţii, servicii, etc.

Târgul de informare este organizat de Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Moldova, cu suportul Ministerului Muncii, Protecţiei Sociale şi Familiei din Moldova, Ministerului Afacerilor Externe şi Integrării Europene al Republicii Moldova, Ministerului Muncii şi Politicilor  Sociale din Italia, Ambasadei Republicii Moldova în Republica Italiană, comunităţile moldoveneşti din Italia.

Evenimentul reprezintă una din cele mai semnificative activităţi adresate comunităţii moldoveneşti în cadrul proiectului UE "Consolidarea capacităţii Moldovei de gestionare a pieţei muncii şi de reîntoarcere a migranţilor".

pdf[627 Kb]
Târg de informare privind posibilităţile pieţii muncii din Moldova